fbpx

Webinar med paneldiskussion – Planen för organisationens lärteknologi

Digitalt lärande har vuxit enormt de senaste åren och med detta utvecklingen av lärteknologi. Lärplattformar kan alltmer stötta både formellt och informellt lärande – för att både uppnå affärsmål och utveckla organisationer. Utmaningen för många organisationer är dock att tänka och satsa resurser på rätt sätt och rätt sak, för att möta krav och lyckas i framtiden.

Planen för organisationens lärteknologi

Den 13 september arrangerade Johan Skoglöf webinaret Planen för organisationens lärteknologi. I webinaret redogjordes det för hur det går att se tekniklösningar som ett ekosystem – vilka tillsammans stöttar arbete, samarbete och lärande. Visst vore det intressant att lyssna på hur det går att utforma en arkitektur för det digitala ekosystemet, och ta fram en roadmap för införandet!?

Sara Månsson från Minerva representerade Fuse i den efterföljande paneldiskussionen, tillsammans med representanter från Microsoft, Degreed och Cornerstone. För att ta del av flera perspektiv och svar gällande olika frågeställningar kan du lyssna på inspelningen av webinaret här.

Kontakta oss om du behöver hjälp med lärande inom ert företag

På Minerva har vi hjälpt många organisationer och företag att ta fram strategier för digitalt lärande. Vi kan hjälpa till med råd och inspiration i den tidiga fasen när ni ska bestämma vilken plattform som passar er bäst. Vi hjälper med alla steg fram till att implementera en ny plattform i er organisation. Minerva kan också hjälpa till med att uppdatera och modernisera befintligt innehåll. Eller producera nytt eller inspirera till nya sätt att arbeta fram ert innehåll.

Kontakta oss här.

Bli inspirerad av andra

Ofta har andra organisationer och företag gått igenom liknande processer. Exempelvis när de har tänkt om kring sitt digitala lärande, eller uppdaterat och investerat i en ny lärplattform. Här är några intressanta och inspirerande exempel att ta del av.